Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från Maxa livet-veckan ♥

I och med att jag skrev inlägget om att livet är för kort för att inte levas fullt ut denna vecka har jag haft det lite extra i åtanke. Jag har reflekterat över hur viktigt det är att ta tillvara på stunderna för att maxa livet. Därför kallar jag denna vecka för Maxa livet-veckan och här kommer det bästa från den.

Veckans Bästa från vecka 38 2023, Maxa livet-veckan

Veckans vackraste

Så vackert det var nere vid sjön när jag promenerade dit igår. Solen sken och det var 20 grader i luften. Detta trots att vi är inne i slutet av september. Det var ljuvligt att blicka ut över det blå och jag kände verkligen hur jag maxade livet.

Veckans träning

Just nu sitter jag här med en kropp i träningsvärk. Förhoppningsvis har jag bättrat på träningsvärken med det pass jag körde denna morgon på gymmet.

Såhär har veckans träning sett ut:
  • Måndag: Gummibandsträning hemma, 30 minuter
  • Tisdag: Kettlebellspass framför YouTube, 30 minuter
  • Onsdag: Tabatapass framför YouTube, 25 minuter
  • Torsdag: Rörlighetsstyrka hemma, 30 miunter
  • Fredag: Crosscage på Nordic Wellness, 45 minuter

Jag skulle vilja få in mer löpning i mitt träningsschema, åtminstone ett pass i veckan. Håller på och klurar på hur jag ska få till det.

Veckans mysigaste

Vår bebis har lyckats vända sig åt båda hållen nu, dvs både från rygg till mage och tvärtom. Det är så häftigt och mysigt att få följa alla hennes utvecklingssteg!

Veckans mest boostande

Jag och dottern var och klippte oss i veckan. Tänk att fräscha toppar i håret kan göra en sådan skillnad för känslan!

Pasta pesto recept

Veckans godaste

Pasta pesto med mozarella kan jag inte tröttna på. Tipsade om det enkla och härliga receptet tidigare denna vecka. Igår gjorde jag en tomat- och mozarellasallad till vår spagetti carbonara. Väldigt gott det med!

Morgonpigg

Veckans mest inspirerande

Inlägget jag skrev om hälsofördelarna med att vara morgonpigg inspirerar mig och gör att jag hoppar ur sängen ännu snabbare på morgonen. Imorse ringde alarmet 04.45. Så värt att gå upp då eftersom det gjorde att jag kunde träna veckans roligaste pass på gymmet.

Sturkö camping

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om Sturkö camping har flest av er läst. Kan verkligen rekommendera att åka till Sturkö i Blekinges skärgård.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Inlägget jag skrev om att vara morgonpigg:

Älskar att vara morgonpigg!❤️

På vardagarna ringer mitt alarm 05.30 och ibland till och med 04.45. ⏰ Jag har aldrig någonsin ångrat att jag har gått upp så pass tidigt eftersom timmarna på morgonen oftast är mina bästa på dygnet.🤩

Detta är varför jag älskar att vara en morgonmänniska:

🙌 Eftersom det oftast är jag som går upp först i familjen får jag mig en stund med värdefull egentid där i arla morgonstund. Nuförtiden är visserligen bebis ofta med, men ändå. Det känns som egentid då också.

☀️ Den tidiga morgonen är tyst och rofylld. Därför älskar jag att starta dagen med motion utomhus. Att få frisk luft och rörelse samt vara själv med sina tankar är så värdefullt.

💡Varje morgon är en ny start med nya möjligheter. Jag älskar den fräschhet som jag har i hjärnan på morgonen. Det ofta just då som jag får de mest kreativa idéerna och bästa motivationen till att ta mig an utmaningar och problem.

Att möta morgonen med solen som stiger i horisonten är magiskt! Vem vill gå miste om det?!!☀️🌅😍

Är du också en morgonmänniska❓

Vad jag ser fram emot i helgen

Det är sista helgen i september och jag ska njuta av mycket utomhusliv.

Njut du med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons