Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från veckan när hösten kom ♥

Den här veckan kom hösten till oss på riktigt. Temperaturen ute har sjunkit rejält och i natt fick vi uppleva den första frostnatten. Sensommaren varade länge, men nu i början av oktober är det dags för höst. Välkommen!

Här kommer veckans bästa från denna höstvecka 2023.

Veckans Bästa från vecka 40 2023, veckan när hösten kom

Djäknesundet

Veckans vackraste

Jag skrev om vårt besök vid Djäknesundet tidigare i veckan. Alltså, en sp magiskt vacker plats det är! Om du har vägarna förbi Karlsborg framöver kan jag verkligen rekommendera ett besök.

Veckans träning

Jag har fått till två CrossCage-pass på gymmet och tre träningspass hemma. Här hemma har det blivit en blandning av styrketräning, pulsövningar och rörlighetsstyrka. Skön mix och kroppen tackar för det!

Veckans mysigaste

Veckans allra mysigaste kommer nog bli på söndag när vår 5-månaders bebis ska döpas. Ska bli så mysigt att få uppleva det med henne samt att ha många nära och kära hemma på besök.

Karin Axelsson i Göteborg

Veckans mest boostande

Som jag skrev i förra veckans Veckans Bästa förstod jag att resan till Göteborg med mina bästa tjejkompisar i helgen skulle vara väldigt boostande. Att få en sådan helg boostar även efteråt och jag har njutit av den boosten nu under veckan. För fina vänner är bra för hälsan!

Klassiska köttbullar med potatismos och brunsås - recept

Veckans godaste

Jag bjöd på detta recept på klassiska köttbullar igår här på bloggen. Kan inte tröttna på det! Testa gärna att laga enligt mitt köttbullsrecept.

Veckans mest inspirerande

Har lyssnat på ett poddavsnitt i Kristin Kaspersens podd “Nyfiken på” denna vecka. Det är avsnittet när hon gästas av journalisten Frida Söderlund och de pratar om hur det är att vara kvinna idag. Väldigt lyssningsvärt, kan jag lova!

Dagens tacksamhetslista

Veckans mest lästa inlägg

Jag skrev om min tacksamhetslista för dagen och gav tips på hur du kan få till en tacksamhetslista varje dag. Det inlägget har flest av er läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev efter helgen i Göteborg blev det med högst engagemang:

Vänner är en hälsoboost!👯‍♀️👯‍♀️

Jag och bebis har spenderat helgen i Göteborg. Det gjorde vi tillsammans med mina tre bästa vänner.

Under helgen har jag riktigt känt vilken hälsoboost vänskap ger!🙏❤️

Riktiga vänner ger:
👯‍♀️ mening och sammanhang.
👯‍♀️ lyfter ens humör.
👯‍♀️ stöttar och peppar när man behöver det.
👯‍♀️ bryr sig på riktigt.
👯‍♀️ hjälper till att komma ner i varv. En kram från en vän utsöndrar lugn och ro-hormonet oxytocin.

Tack för att ni finns @mariefarah1 @lindaahlstromnilsson @annev79
och tack för en magisk helg med er❣️❣️❣️

Håller du med om att vänskap är viktigt?

Tagga en vän som betyder något för dig!🥰

Vad jag ser fram emot i helgen

Denna helg kommer bli både intensiv och rolig! Jag ser fram emot besök av närmaste familjen med brunch på lördag. Så ser jag fram emot söndagen och dopet för vår dotter. Blir en hel del att fixa inför helgens aktiviteter, men eftersom jag tycker sådant är kul ser jag fram emot det med.

Gör din helg till den bästa du kan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons