Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från höstlovsveckan 2023 ♥

Det är höstlov för alla skolbarn, vi har firat Halloween i veckan och novemberkylan har gjort intåg. Här kommer det bästa från höstlovsveckan detta år.

Veckans Bästa från vecka 44 2023, höstlovsveckan

Veckans vackraste

Jag fortsätter med mina dagliga promenader. Några av de jag har gått denna vecka har varit blöta och ruskiga. Andra har varit ljuvligt vackra med höstlöven som en vacker kuliss. Oavsett så gör dessa promenader mig så mycket gott!

Träning på Nordic Wellness i Bro - Karin Axelsson

Veckans träning

Måndag: Jag inledde veckan med att gå en snabb Powerwalk och inkludera styrkestopp vid varje parkbänk jag passerade. 75 minuter Powerwalk och sju styrkestopp blev det.

Tisdag: CrossCage på gymmet.

Onsdag: Jag tränade ett YouTube-pass hemma i vardagsrummet med kettlebells. Upplägget var att varannan övning var kettlebellsswing med enhandsgrepp. Du hittar passet här.

Torsdag: Ett tabatapass med fokus på pulsövningar. Kul och flåsigt!

Fredag: Även denna dag har jag inlett med CrossCage på gymmet. Älskar’t!

Apropå att träna skrev jag detta inlägg i veckan om att träna med bebis på gym.

Veckans mysigaste

De stora barnen har varit hos sin farmor från i måndags. Efter fem dagar där kommer de hem ikväll och det kommer såklart bli väldigt mysigt. Annars har det varit mysigt att få mer egentid med bebis och maken än vanligt. Jag och bebis har varit på babymassage för första gången, vilket helt klart kvalar in som en av veckans mysigaste saker.

magisk november

Veckans mest boostande

Det är november nu och ute är det mörkt och kallt. Men vi kan välja att göra november till magisk, glittrande och ljus. Det boostar mig!

Halloweenkakor recept

Veckans godaste

Dessa Halloweenkakor som jag skrev om tidigare i veckan är så goda. Och visst är de söta också?!

Annars har jag och mannen passat på att laga lite andra maträtter denna vecka nu när storbarnen har varit borta. Vi har lagat kyckling i ugn, vegetarisk Tikka Masala med kikärtor och naanbröd med vitlökssmör till, Pasta Alfredo och pasta med tomatsås och krämig burrata. Så mycket gott alltså!

Höstdeppig - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Inlägget jag skrev med tips om hur man kan slippa vara höstdeppig inspirerar mig. För det går att göra skillnad i måendet!

Veckans mest lästa inlägg

Det är just inlägget om att slippa vara höstdeppig som flest av er har läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev efter förra veckan:

❣️Veckans mysigaste❣️

Det är söndag och jag blickar tillbaka på en fin vecka på många sätt. Att vi nu i helgen var i Linköping var ett mysigt avslut på veckan.👨‍👩‍👧‍👦👶

Men mysigast var nog ändå när jag och bebis tränade ihop på gymmet i början på veckan. Jag gick på ett CrossCage-pass och mot slutet av det var hon inte så nöjd. Så hon fick vara med och agera vikt och blev nöjd!🏋️‍♀️

Så mysigt!!🥰

Följ mig på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Att de stora barnen kommer hem och att vi ska ha syster och systerson på brunch här imorgon.

Njut av ditt veckoslut fullt ut!

Lämna en kommentar

Annons
Annons