Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från 2:a adventsveckan ♥

Det är fredagmorgon (igen!) och jag sitter i vårt kök och skriver. Snart är det andra advent och vi har full vinter hos oss. Tidigare i veckan var det så mycket som tjugo minusgrader, men nu har det gått upp till nollan. Jag njuter så av denna tid inför jul och tycker att jag lyckas bra med att ge mig själv en kravlös december.

Här kommer veckans bästa från denna 2:a adventsvecka 2023.

Veckans Bästa från vecka 49 2023, 2:a adventsveckan

Veckans vackraste

I den bitande kalla kylan har det varit väldigt vackert utomhus. På grund av att både jag och bebis har varit ordentligt förkylda hela veckan har jag inte promenerat så mycket som jag brukar. Men de promenader jag har tagit har varit oerhört vackra. Älskar rimfrosten på träden, speciellt när solen tittar fram bakom dem.

Slippa förkylning - Karin Axelsson

Kolla förresten in mina tips för att slippa bli förkyld här. Hoppas att du slipper det!

Veckans träning

För första gången på väldigt länge måste jag rapportera om en vecka utan träning. Jag har varit alldeles för snorig, hostis samt haft för ont i halsen för att kunna träna. Det har blivit mer sömn istället och en hel del inomhusmys med bebis. Är fortfarande lite snorig och hostig, men hoppas verkligen att jag kan börja träna igen från och med nästa vecka.

Veckans mysigaste

Jag älskar att kolla på Julkalendern med familjen och det ser vi till att göra varje kväll nu i december. Är också mysigt att kolla på när de stora barnen öppnar sina choklad- respektive fotbollskalendrar varje morgon.

Mamma- och sontid - sonen på Malta

Förra helgens egentid med sonen har också spillt över med myshetsfaktor på denna vecka. Läs här om när jag skriver om mamma- och sontid och varför det är viktigt med egentid med varje barn

Veckans mest boostande

Med tanke på hur lite jag har varit igång denna vecka är jag säker på att dagens lunchpromenad jag ska ta med en vän kommer boosta mig så.

Saftiga blåbärsmuffins med topping

Veckans godaste

Såg du receptet på saftiga blåbärsmuffins med topping , som jag lade upp igår? De är galet goda, kan jag lova!

Visionary Wellbeing om Ledarskap, hälsa och en god företagskultur med Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

I måndags släpptes poddavsnittet i podden Visionary Wellbeing med mig när jag pratar om ledarskap, hälsa och en god företagskultur. Så boostande och kul! Lyssna in avsnittet här om du vill.

I samband med detta skrev jag ett inlägg om vad jag anser att man behöver göra för att skapa en bra företagskultur.

Saftiga blåbärsmuffins med topping

Veckans mest lästa inlägg

Flest av er har läs inlägget med mina goda blåbärsmuffins med topping. Hoppas att du testar att baka dem!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om podden jag är med i:

MÅ BRA PÅ JOBBET❣️

Jag är med i senaste avsnittet av podden Visionary Wellbeing och pratar om hälsa på jobbet. Tack @aumla.se för möjligheten!🙏

❤️ Älskar att vara med i podd!
❤️ Älskar att prata om hälsa och välmående!
❤️ Älskar att vi har en så god företagskultur på @pineberry_com !

Lyssna in om du vill veta:
🙌 vad vi gör för att ha en välmående företagskultur.
🙌 hur jag jobbar med mitt ledarskap för att gynna hälsa.
🙌 vilken aktivitet av alla vi har gjort som har bidragit mest till god teamkänsla.

Hoppas att du vill lyssna!

➡️ Kommentera med PODD om du vill att jag skickar länken till avsnittet. ⬅️

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser fram emot att julstöka i köket med pepparkakshusbygge och saffransbullbak. Jag ser fram emot att rå om mig och bebis så att vi blir helt friska från våra förkylningar. Jag ser fram emot vintriga promenader och glöggmys. Och jag ser väldigt mycket fram emot att se vår dotter gå luciatåg och sjunga i kyrkan på söndag.

Hoppas att du har fina saker att se fram emot och njuta av denna helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons