Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från 1:a adventsveckan 2023 ♥

Det är fredag och om två dagar har vi första advent. Galet hur snabbt denna höst har gått och så mysigt det ska bli med adventstider! Just idag är det första december och jag njuter verkligen av denna tid.

Både jag och bebis är förkylda och jag var tvungen att ställa in dagens träningspass. Men i övrigt är allt på topp och här kommer veckans bästa från denna första adventsvecka.

Veckans Bästa från vecka 48 2023, 1:a adventsveckan

Veckans vackraste

Det är så vackert med all snö ute nu. Vårt hus ligger inbäddat i ett vitt täcke och när jag går mina promenader njuter jag av att blicka ut över det vita. Några morgnar denna vecka har vi dessutom bjudits på en magisk soluppgång när jag har kört barnen till sina skolor. Du ser på bilden hur vackert det har varit.

Veckans träning

Måndag: Gummibandsträning hemma, 30 minuter.

Tisdag: CrossCage 45 på gymmet.

Onsdag: Detta pass på YouTube, ett kettlebellspass som kändes ordentligt!

Torsdag: Träning för ben och rumpa hemma i vardagsrummet, 30 minuter.

Fredag: Jag skulle egentligen ha tränat CrossCage 45 idag också. Men förkylningen satte stopp…

Veckans mysigaste

Igår fyllde sonen 12 år och det var så mysigt att få fira honom hela dagen. Vi uppvaktade honom tidigt på morgonen på sängen och efter skolan var det firande här hemma hela resten av dagen. Det var så fint att se hur glad han blev för alla presenter och hur nöjd han var med dagen. Tänk, om ett år har vi en tonåring i huset!

Ett starkt jag - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Jag skrev tidigare i veckan om att bli sitt starkaste jag. Wow, vad häftigt det är egentligen det här med att kunna jobba med det mentala och bli stark av det!

Veckans godaste

Vi beställde hem god mat igår när vi firade sonen. Jag åt en kycklingwok med cashewnötter. Mums! Annars kan jag tipa om inlägget lite längre ner här, som också blev veckans mest lästa.

Jag har misslyckats - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Både här samt på Instagram och LinkedIn skrev jag denna vecka om att misslyckas och att vi växer som människor av det. Här hittar du inlägget på bloggen om att misslyckas samt tips på hur du drar nytta av det.

Vegetarisk Tikka Masala

Veckans mest lästa inlägg

Detta inlägg med receptet på vegetarisk Tikka Masala med Naanbröd har flest av er läst. Kul för det är ett riktigt gott recept!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om att misslyckas:

Jag har misslyckats 🙈

Jag har tagit fel beslut.

Jag har trott att jag skulle klara saker som jag inte har klarat.

Jag har agerat för sent.

Jag har gjort en massa saker som har format mig till den mamma, fru, vän och människa jag är idag.👩

Jag vill inte vara utan dem, inte heller de som var felsteg. För det är av dem jag har lärt mig.💪💡

Visst är det skönt att ingen av oss är perfekt❓

Kravlös december

Vad jag ser fram emot i helgen

Precis som jag skrev om igår vill jag att min december ska vara kravlös. Det ska jag ha fokus på i helgen. Utöver det händer mycket skoj. Jag, sonen och bebis ska ha egentid i form av utflykt till stan för att besöka Livrustkammaren. Jag ska gå långa promenader i snön. Vi ska pynta med adventsljusstakar och stjärnor samt baka pepparkakor. Älsk på adventshelg alltså!

Njut fullt ut av det du tar dig för!

Lämna en kommentar

Annons
Annons