Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från Åreveckan ♥

Det är lördag när jag skriver detta och jag reflekterar över och summerar veckan. Just denna vecka inledde vi med att vara i Åre då vi kom dit i slutet av förra. Så värdefullt det var att få några dagar med fjälluft och semester med familjen. Här kommer det bästa från just denna vecka.

Veckans Bästa från vecka 2 2024, Åreveckan

Veckans vackraste

Åre är ju alltid vackert och vi har njutit av många fina vyer. Denna gång visade sig byn dock inte från sin allra vackraste sida då det var konstant mulet, regnigt/snöigt och blåsigt. Tur att vi vet att Åre brukar vara bättre än så!

Veckans träning

Måndag: Ett styrkepass med egen kroppsvikt. Tänk att det går att träna så mycket utan minsta lilla redskap!

Tisdag: Löpning i backe, totalt 4 kilometer. Halva passet var i konstant uppförsbacke och jag var helt slut både direkt efteråt och dagen efter.

Onsdag: Lugnare styrketräning med gummiband

Torsdag: Styrkepromenad, en promenad med kälken där jag stannade till vid ett utegym och tränade.

Fredag: Löpning


Veckans mysigaste

Att ha semester hemifrån med familjen är mysigare och innebär mer kvalitetstid än när vi har semester hemma. Visserligen är ju Åre vårt andra hem, men vi bor mer kompakt där och barnen har inga kompisar i Åre så det blir att vi umgås mer med varandra när vi åker dit. Så mysigt!

Denna gång åkte jag bara skidor en dag. Resten av tiden gick jag runt med bebis i kälken. Så mysigt och bra för mitt stegsamlande.

Mysigt också att spela spel framför brasan med familjen.

Åre i solnedgång

Veckans mest boostande

Att vi fick dessa dagar i Åre boostade mig verkligen. Den dagen vi kom dit hade varit solig och fin. Det förstod vi eftersom solnedgången var så fin när vi precis kommit fram. Älskar den utsikt vi har från vårt fönster i lägenheten.

Skrev ett inlägg i veckan om hur träning kan dämpa oro och ångest. Också boostande eftersom jag själv känner hur sant det är.

Veckans godaste

En av luncherna åt vi på Broken i Åre by. Älskar deras Veggie Taco med falafel och massor med gott!


På vägen till och från Åre stannade vi en natt på Hotell Aina i Sundsvall. Där har de en så god och fin frukost, som vi njöt av båda gångerna.

Tips på glass till nyårsdeserten

Har också skrivit ett par inlägg denna vecka med goda recept. Kolla in detta med min goda pepparkaksglass.

Hemmagjort godis - Rocky Road

Och detta med tips om hur du kan göra hemmagjort godis enkelt själv.

Julen och nyåret 2023

Veckans mest inspirerande

Jag skrev ett inlägg om tacksamhet över den jul och nyår vi har haft.

Pepparkaksglass recept

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om mitt recept på pepparkaksglass har flest av er läst. Hoppas att ni testar att göra glassen!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Den Reel jag lade upp när vi hade kommit fram till Åre:

ÄNTLIGEN HÄR!❄️💖🌄

Jag kommer inte kunna åka så mycket skidor denna gång. Men som jag ska njuta ändå, av naturen🌲, utelivet🌨️, familjen❤️och att sitta framför brasan🔥.

Hoppas att jag får gå en sådan här härlig morgonpromenad som sist!❄️🌄🙏

Vad njuter du av just nu?

Vad jag njuter av denna helg

Det är skönt att ha en lugn helg innan skola och jobb drar igång igen på måndag.

Hoppas att du njuter denna helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons