Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Godbitar i februari

Jag mår inte mitt bästa jag just nu och är mentalt trött och dränerad. Nu om någonsin behöver jag piggas upp, om än för stunden. Därför tycker jag att detta inlägg med godbitar i februari passar bra just nu. Hoppas att även du har glädje av det.

Godbitar i februari

Februari är en fin månad på många sätt. Det är den sista vintermånaden och vetskapen om att vi går mot vår gör mig glad. Det blir allt ljusare utomhus och har vi tur kan vi bjudas på en hel del sol.

Det händer också en del kul under denna månad. Här kommer några sådana händelser.

Semmelgröt

Fettisdagen

Ingen vill väl missa Semmeldagen, som i år är den 13 februari? Och igen vill väl missa min goda semmelgröt? Jag lova, den är magiskt god.

Löpning i dagsljus

Löpningens Dag

I år inföll Löpningens Dag den fjärde februari. Den har alltså redan varit. Men det hindrar ju inte oss från att springa ändå! Februari är en härlig månad för löpning. Se bara till att ha bra löparskor om det är halt.

Godbitar i februari

Utelivet

Passa på att njuta utomhus så mycket du kan denna månad. Dagarna är ju som sagt ljusare nu och vi behöver allt dagsljus vi kan få. Idag har vi minusgrader, sol och snö hos oss. Då gäller det att ge sig ut! Jag gissar att du håller med om att allt jobbigt känns lite lättare efter att man har rört på sig utomhus en stund?

Tulpaner

Innelivet

Köp tulpaner och njut av inne. Det är ju en klassisk blomma i februari och så fin.

Kallbada med barn - Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag

Den 14 februari är det dags för Alla Hjärtans Dag. Det må vara en kommersiell högtid, men jag tycker ändå att det är fint att uppmärksamma de man älskar denna dag. Varför inte göra våffelhjärtan till fika och äta dem med de du har kär? Jag skulle gärna få till ett kallbad den dagen också.

>>> Den viktigaste personen i ditt liv: Ge den kärlek på Alla Hjärtans Dag! <<<

Njut nu av din februari så mycket du kan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons