Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Lev nu dö sen!

Lev nu dö sen! - Karin Axelsson

I helgen hände något fruktansvärt hemskt. Min väns man dog i en olycka. Det går inte att beskriva hur hemskt detta är och jag känner så för min vän och hennes familj. Det är när något sådant händer som jag verkligen inser hur viktigt det är att leva nu och ta vara på de liv vi har. Så gör det du som kan: Lev nu dö sen!

Lev nu dö sen – min påminnelse till dig

Vi vet ju alla om hur viktigt det är att leva nu. Men det är lätt att glömma bort det i vardagsstressen. Det finns så mycket annat som äter upp vår tid. Men du, tänk på hur viktigt det är att vi inte bara låter tiden passera eller att vi slösar bort den.

Här kommer några påminnelser till dig som läser:

🌸 Se till att berätta för de du älskar hur mycket de betyder för dig.

🌸 Gör de saker du vill göra nu. Skjut inte upp dem.

🌸 Var rädd om dig och de i din närhet. Du kan tyvärr inte ta någonting för givet!

Livet är skört och för oss är det här och nu. Lev det fullt ut!❤️

En vers med kloka ord

Min vän lade upp en fin vers, som påminner oss om just det här med att leva nu:

Sedan

Jag ringer dig sedan.

Jag gör det sedan.

Jag säger det sedan.

Jag byter den sedan.

Vi skjuter upp allt, som om senare var bättre.

Men vi inser inte att…

Kaffet blir kallt sedan.

Prioriteringarna ändras sedan.

Förtrollningen bryts sedan.

Sedan förvandlas till för sent.

Melankolin går över sedan.

Saker kommer att förändras sedan.

Barnen kommer att vara stora sedan.

Människor kommer att bli äldre sedan.

Minnena glöms bort sedan.

Dagen blir till natt.

Livet tar slut sedan.

Fler inlägg med samma tema:

Lämna en kommentar

Annons
Annons