Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från mysveckan ♥

Godbitar i februari

I måndags kväll åkte jag och bebis in till barnakuten då läkaren på vårdcentralen misstänkte att hon hade fått urinvägsinfektion. Vi fick spendera många timmar där och kom till slut hem med antibiotika till henne. På grund av sjuk bebis har det blivit extra mycket mys denna vecka och jag kallar därför denna vecka för mysveckan.

Här få du det bästa från den här veckan.

Veckans Bästa från vecka 6 2024, mysveckan

Veckans vackraste

Februari är en fin månad på många sätt. I natt kom det mer snö till oss och nu är det vitt ute igen. Fint!

När jag behövde boosta mig själv tidigare i veckan skrev jag detta inlägg med godbitar i februari. Läs det och inse hur mycket fint det finns att njuta av denna månad!

Mammaträning med bebis

Veckans träning

Måndag: Styrka hemma för bröst, armar och bål.

Tisdag: Cirkelträning styrka och puls.

Onsdag: Tabataträning och löpning runt bordet.

Torsdag: Styrka på gymmet med sonen: fokus ben, rumpa, axlar och puls.

Fredag: Ett roligt pass här hemma uppdelad i tre olika block. Fokus var styrka för rygg samt pulsträning.

Efter tisdagens träningspass här hemma skrev jag detta inlägg om mammaträning med bebis. Där tipsar jag om vad du kan träna hemma om du är föräldraledig med bebis.

Veckans mysigaste

Som sagt, det har varit en vecka med extra mycket mys. Efter att bebis fick sitt penicillin har hon mått bättre, vilket är så skönt. Men jag har av olika anledningar sett till att mysa extra mycket med henne och de andra i familjen. Mysveckan helt enkelt!

Veckans mest boostande

Att träna ett gympass med sonen igår var boostande och kul. Vi lämnade bebis hemma hos maken och jag insåg att det var första gången sedan hon föddes för nio månader sedan som jag tränade utan henne i närheten.

Han är en riktigt vinnarskalle, min son, och vi körde på i gymmet tills svetten lackade.

Semmelgröt

Veckans godaste

Jag har fått många visningar den här veckan på receptinlägget om min semmelgröt. Passa på att göra den nu när det snart är Semmeldagen!

Lev nu dö sen! - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Det inlägg jag skrev i början på veckan om att leva nu och dö sedan inspirerar på många sätt. Jag skrev det för att en person i min närhet nyligen har dött på ett väldigt tragiskt vis. För oss alla andra som lever hoppas jag att detta kan bli en påminnelse om att leva livet fullt ut.

Ugnsbakad gröt

Veckans mest lästa inlägg

Igår skrev jag ett inlägg om gröt i ugn och tipsade om åtta olika recept på det. In och inspireras om du inte redan har testat ugnsbakad gröt!

Veckans bästa Instagram-inlägg

På samma tema som Veckans mest inspirerande skrev jag detta på Instagram:

IMORGON KAN DET VARA FÖR SENT…

När någon i ens närhet dör 💔 blir det så tydligt. Det där som man egentligen vet, men lätt glömmer bort i vardagsstressen.

Jag pratar om detta:
🌸 Se till att berätta för de du älskar hur mycket de betyder för dig.
🌸 Gör de saker du vill göra nu. Skjut inte upp dem.
🌸 Var rädd om dig och de i din närhet. Du kan tyvärr inte ta någonting för givet!

Livet är skört och för oss är det här och nu. Lev det fullt ut!❤️ #levnu

Följ mig på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Ikväll ska vi fira dotterns namnsdag med presenter och plättar till middag. Det blir mysigt! Tidigt imorgon bitti åker sedan jag och bebis till vänner i Göteborg. Ska bli fint att få umgås med mina kära vänner där.

Ta hand om dig och glöm inte att leva livet fullt ut!

Lämna en kommentar

Annons
Annons