Karin Axelsson
Hälsa & Fitness

PR & partners

Lopning Karin Axelsson

Bloggen Karinaxelsson.se drivs av mig, Karin, och har så gjort sedan 2009. Det är en blogg med fokus på träning, kost och hälsa och vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, sund mat och det som skapar njutning i tillvaron. Karinaxelsson.se har tusentals tränings- och hälsointresserade besökare varje vecka och har nominerats ett antal gånger i olika bloggutmärkelser. Här kan du läsa mer om Karinaxelsson.se.

Allt som står skrivet på Karinaxelsson.se är skrivet av mig och alla åsikter här är mina egna. Fotografierna, om inte annat anges, är tagna och redigerade av mig. Om någon av er vill låna en bild får ni gärna göra det, men länka då tillbaka till mig.

På bloggen skriver jag regelbundet om nyheter och tips inom kost, träning och hälsa. Bland de produktutskick jag får skickat till mig skriver jag gärna om de, som jag vet passar in hos mina läsare. Det är alltså ingen garanti att jag skriver om det jag får hemskickat så länge jag och företaget inte har ett gemensamt samarbete.

Jag samarbetar gärna med företag som har samma syn på hälsa som jag har. Det jag skriver om på bloggen är sådant som jag kan stå för själv, oavsett om jag får betalt för det eller inte. Jag är dock alltid tydlig med att märka upp när jag har skrivit något i samarbete med någon annan. Genom att som varumärke synas på Karinaxelsson.se når det ut till tusentals personer, som är intresserade av träning, kost, hälsa och balans i livet.

Om du representerar ett företag som vill synas på Karinaxelsson.se får du gärna kontakta mig på [email protected]. Jag diskuterar gärna hur vi kan samarbeta på ett sätt som vi båda har glädje och nytta av.

2 kommentarer

 1. Hej!

  Mitt namn är Christopher och jag är en utav grundarna från Greenbalance.
  Jag ser att ni har skrivit en del berörande naturvårdsprodukter, oljor och liknande ämnen och undrar ifall ni skulle vara öppna för ett samarbete?
  Vi på Greenbalance strävar efter att tillhandahålla de allra bästa naturvårdsprodukterna, utan kemiska tillsatser eller andra giftiga ämnen. Vårt sortiment inkluderar råvaror i form av extrakt, torkade örter, vegetabiliska och eteriska oljor, samt en rad hampaprodukter för det hållbara hemmet. Alla produkter i vårt sortiment är 100% veganska, 100% ekologiska och självklart 100% naturliga.
  Vi är stolta över att våra kunder alltid kan lita på att de vet precis vad de köper från oss. Därför tillhandahåller vi alltid en tillhörande labbrapport från tredje part där det klart och tydligt framgår vad varje produkt innehåller och hur den har blivit framställd. Detta är en punkt där vi känner att många andra aktörer på marknaden brister idag.
  Som du vet är det mer viktigt än någonsin att göra hälsosamma och hållbara val. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i denna värld. Vi skulle älska att samarbeta med dig och ditt företag för att uppnå vårt gemensamma mål.

  Just nu letar vi huvudsakligen samarbeten i form utav följande kategorier:

  – Exempelvis så har vi vid tillfälle erbjudit ett antal testprodukter i utbyte mot en recension, omnämning eller liknande. Ni kanske har en befintlig struktur som ni har använt er utav tidigare när ni har samarbetat med andra aktörer?

  – Vi har även möjlighet att länka till er sida från ett antal olika domäner ifall ni skulle vara intresserade utav ett 3-vägs länkbyte. Ett 3-vägs länkutbyte är en typ av länkbyggnadsstrategi där webbplatser kommer överens om att länka till varandra i ett ömsesidigt arrangemang. Tanken bakom denna strategi är att de deltagande webbplatserna genom att länka till varandra kan förbättra sin placering i sökmotorerna och få mer trafik till sina webbplatser.

  – Vi samarbetar även för tillfället med Tradedoubler som är en utav de största affiliate-platformerna i Sverige. Som affiliate kan ni tjäna pengar på att länka till era favoritprodukter, ni har möjlighet att tjäna upp till 15% på all försäljning som ni genererar via era kanaler. Ni hittar mer information på vår programsida där ni kan ansöka om att bli medlem här: https://grow.tradedoubler.com/p/332640?locale=sv

  – Ifall ni inte har ett publicist konto hos Tradedoubler sedan tidigare så skapar ni det snabbt och enkelt här: https://grow-platform.tradedoubler.com/p/publishers/sign-up

  Alternativt ifall ni är öppna för någon annan form av samarbete så kan vi givetvis diskutera detta vidare.

  Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller behöver mer information.

  Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er.

  Med vänliga hälsningar,

Lämna en kommentar