En hel dag i underställ

Hos oss var det minus sju grader igår när jag skulle ge mig ut på morgonen. Jag är en frusen person av mig och drog därför på mig underställ under kläderna för att vara rustad för promenad till jobbet. Faktum är att det också är ganska kallt på vårt kontor och det skadade inte att jag hade understället på mig där heller.

När jag hade jobbat klart för dagen bytte jag jeans och skjorta mot löpartights, tröja och löparjacka. Under hade jag fortfarande understället och sporttopp. Jag joggade till tåget, hoppade på det och när jag var framme vid min station hann jag med en löptur på en halvtimme innan det var dags att hämta på förskolan. Också då var jag tacksam för det sköna understället jag hade på mig.

Jag var med Smilla på BVC med understället kvar på och när vi slutligen kom hem drog jag av mig kläderna jag hade haft på mig över och körde ett kortare pass i vardagsrummet – iklädd endast underställ.

understall

Karin understall

Det blev ett träningspass på en kvart ungefär där jag varvade rörlighet med styrka. Smilla hängde på och jag gjorde bland annat crunches med henne på magen, knäböj med henne på axlarna och axellyft med henne som vikt. När jag gjorde några yogaövningar gjorde hon likadant och när jag avslutade med några armhävningar satt hon på min rygg.

Karin understall

Tänk, hon prioriterade till om med Barnkanalen med att träna med mig. Och jag tyckte det var kul med lite sällskap. Sedan duschade vi och jag tog av mig understället för dagen. Men oj, vad mycket glädje jag hade haft av att ha det på mig!


Karin understall

Det underställ jag hade på mig är helt klart min favorit bland underställ. Active Comfort har jag skrivit om tidigare och den håller verkligen den kvalitet och funktion som utlovas.

4 Kommentarer

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.