Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Augusti, du har mitt hjärta!

Löpning i augusti

Det finns visserligen en charm med alla månader på året, men just nu älskar jag augusti mest av dem alla. Vilken tur att vi då befinner oss i just denna månad just nu. För åh, vad jag njuter av det!

Augusti – finaste månaden på året

Augusti i år har verkligen tagit mig med storm. Med sin vackra grönska och fräschhet i naturen, med de vackra morgnarna när solen börjar skina tidigt, men ändå inte för tidigt och med kvällar som slår den mest magiska av magier så har augusti borrat sig djupt in i mitt hjärta. Jag känner så mycket kärlek och tacksamhet till denna månad.

Här kommer några av mina finaste augustistunder, både från i i år och förra året. Och än finns det tid kvar denna månad för att skapa fler fina stunder och minnen!

Augusti i morgonsol

För ett år sedan gick Lillasyster fortfarande på förskolan och efter att jag och Storebror hade lämnat henne gick vi tillsammans på vägen till skolan och fick njuta av den mest magiska morgonsol man kan tänka sig.

Stockholm i augusti

Stockholm en förmiddag i augusti är också fint!

Augusti

Augusti i mitt hjärta

Mina morgondopp gör jag ju gärna andra månader också, men kanske att augusti ändå är favoriten för just det. Vattnet är varmt och morgonluften är ofta lite kyligare. Så magiskt det är att då glida ner i det ljumna vattnet och njuta en stund!

En varm eftermiddag i augusti förra året bredde jag och mannen ut picnic-filten på gräsmattan hemma på tomten och tog oss en tupplur medan barnen lekte i närheten. Vilken ljuvlig lyx alltså!

Solrosor i augusti

Våra solrosor är som vackrast i augusti. Förra året fick vi inte till lika ståtliga solrosor som vi har fått i år, men visst är de ändå fina?!

Augusti vid Brunnsviken

Och så dessa vackra ljuvliga kvällar då. Jag har upplevt många vackra sådana här hemma i år, men väljer att visa bilder från förra året i augusti istället. Här på en kvällspromenad med min älskade syster runt Brunnsviken. Detta var i början av månaden och kvällen var så där fantastiskt vacker. Jag har skrivit mer om den kvällen och solnedgångarnas sommar här.

solnedgång Brunnsviken

solnedgång Brunnsviken

Ut och njut och ta till vara på augusti! En till bra sak med denna månad är att min syster fyller år du så i helgen som kommer ska vi fira henne, faktiskt precis i närheten av den sjö som ni ser på bilderna. Det blir fint det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons