Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Jag är oövervinnelig! – Om en löprunda som gav kraft

Löpning i regn

När jag igår morse satt med mitt morgonkaffe i köket och det hällregnade utanför var jag inte alls sugen på att ge mig ut och springa. Men eftersom jag inte hade någon ursäkt till att inte springa snörade jag på mig skorna och stack ut ändå.

Där ute var det verkligen blött och jag var tacksam för den skärmkeps jag hade satt på mig eftersom ansiktet hade blivit plaskblött annars. Med ens ändrade jag mitt mindset. Från att ha varit osugen och opepp bestämde jag mig för att detta var härligt och om jag klarar denna blöta runda klarar jag vad som helst. Så mycket härligare det var att springa med den känslan istället!

Jag är oövervinnelig!

Under hela min löprunda kände jag mig oövervinnelig och efter löprundan var den känslan ännu starkare. Alltså, den känslan är magisk och den fanns kvar i mig resten av hela den dagen:

Inget kan stoppa mig, ingen kan sätta sig på mig, ingenting är omöjligt för mig! Så kände jag och så känner jag fortfarande.

Tänk att springa i regn kan framkalla så starka och positiva känslor!

Löpning i regn - Jag är oövervinnelig!

Nu ett dygn efteråt reflekterar jag över det faktum att min löprunda blev så bra och gav mig så mycket. Den löprunda som jag innan våndades över och inte var sugen på gjorde mig till en vinnare och helt ostoppbar. Och anledningen var min inställning till den och hur jag ändrade mitt mindset. Tankens kraft är stark och det fascineras jag verkligen av!

Nästa gång det är du som sitter där och inte orkar ta tag i en uppgift eller sticka ut på ett träningspass: Prova att ändra din inställning till och hitta de positiva sakerna som uppgiften eller träningspasset för med sig. Det går alltid att hitta något positivt och du kommer få så mycket roligare längs med vägen när du det.

Så här i efterhand förstår jag inte hur jag inte kunde vara sugen på att springa i regnet. Det var ju alldeles underbart och det gjorde mig ju oövervinnelig!

Vill du ha mer inspiration? Följ mig på Instagram!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons