Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Tragedier och en rosa himmel

Löpning under en rosa himmel

Det sker så många hemskheter runt omkring mig och då pratar jag inte om Corona och de fruktansvärda öden som den pandemin har för med sig. Nej, jag pratar om personer i min närhet som får obotliga former av cancer eller andra sjukdomar, vänner och bekanta som skiljer sig och nu senast en kollega som väljer att avsluta sitt liv.

Att sådana här fruktansvärda saker ska få ske är för mig en gåta. Vad ska skoningslösa sjukdomar och död i en för tidig ålder vara bra för?

Det är nog inte meningen att jag eller vi ska förstå detta fullt ut, men vi kan lära oss att leva med det. När det kommer till cancer finns det fortfarande mycket som kan göras i forskningen kring att få fler att överleva och när det kommer till självmord måste den statistiken sjunka. Så är det bara!

Löpning under en rosa himmel
Löpning under en rosa himmel

Med bilder från min löptur igår morse under en rosa himmel vill jag tipsa om några länkar där du kan klicka in för att vara med att bidra, både i jakten på att bekämpa cancern och sänka antalet självmord:

Löpning under en rosa himmel

Om vi alla är med och bidrar med något är chansen större att vi slipper mer av dessa tragiska öden framöver.

All kärlek och styrka till er som lever i sorg och kämpar just nu!

2 kommentarer

    1. Ja, visst är det fruktansvärt ledsamt och tragiskt! Det ska inte få gå så långt att någon väljer att avsluta sitt liv, men tyvärr händer det ändå!

Lämna en kommentar

Annons
Annons