Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Morgontankar en onsdag i maj

Löpning i regn

När klockan ringer är jag lite trött, men vaken. Dottern har precis kommit in till vår säng och ligger vaken bredvid mig. Känner en sådan tacksamhet för livet, familjen och hälsan. Och jag tycker att det är så mysigt att hon fortfarande kommer in till oss ibland.

Jag går upp och viskar som svar till hennes fråga att hon kan ligga kvar bredvid pappa en stund till. Så smyger jag ner till bottenvåningen och sätter på kaffebryggaren. När jag en stund senare sitter vid köksbordet med min kaffekopp får jag en stund av egentid med mina morgontankar denna onsdag i maj. Här kommer de.

Morgontankar en onsdag i maj

Jag är frisk och pepp på ett träningspass efter kaffet. Planerar att köra ett pass med mina kettlebells. Tackar kroppen för att den hänger med och är stark!🙏

Det regnar ute och ska visst regna hela dagen. Jag väljer att se det som mysigt och samtidigt uppfriskande. Älskar alla dofter som kommer fram av regnat. Och att sitta inne och jobba en sådan här dag ska bli soft!

Dottern har somnat om i soffan i vardagsrummet. Bra då hon kan behöva den sömnen för att orka med skolan idag.

I helgen ska vi dra iväg med vår nya husvagn för första gången. Det är vi galet pepp på!

Dessa fina tankar hade jag där på morgonen och så här ser ut från mitt paraply när jag går en regnig promenad hem efter att ha lämnat barnen.

Det här blir en bra dag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons