Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Njutningslöpning under rosa träd

Det är måndag morgon och jag har precis sprungit ett pass av njutningslöpning. Det regnade när jag började springa, men jag var bra klädd och blev inte blöt på kroppen. Regnet gjorde att alla vårens ljuvliga dofter kom fram. Jag tror att det var häggen som jag främst kände doften av. För mig doftade det försommar, skolavslutning och ljuvliga minnen. Att få springa i sådana ljuvliga dofter, fågelkvitter och spröda gröna löv på träden – vilken lycka!

Sedan några år tillbaka är så gott som alla mina löppass sådana här pass av njutningslöpning. I fredags sprang jag en annan variant av det. Här berättar jag mer om den rundan.

Njutningslöpning under rosa träd

Jag åkte in till kontoret tidigt på fredagsmorgonen. Efter att ha promenerat bort till kontoret och lämpat av mina väskor där unnade jag mig en vacker löprunda i rosa. Jag sprang mot Kungsträdgården och visste inte innan hur pass rosa den skulle bli. När jag kom fram dit förstod jag att den skulle bli tillräckligt rosa för att ge mig den njutning jag var ute efter.🌸

Andra år när körsbärsträden i Kungsträdgården blommar är det ju alltid fullt med folk där. Så här i Corona-tider är det inte det och jag fick njuta av en stund av egentid där. Magiskt!🙏

Den ena allén av körsbärsträd har börjat tappa sina rosa blommor, men är fortfarande vacker.

Den andra allén blommade fortfarande så vackert då i fredags när jag var där. Jag passade på att springa under den medan jag blockade upp i de rosa trädkronorna. För mig är detta njutningslöpning av bästa sort.

Tack Stockholm för att jag fick njuta av din rosa park även detta år! Och tack till mig själv som har ändrat inställning med åren och nuförtiden njuter mer av löpningen än jag gjorde på den tiden som jag sprang för att slå rekord istället.

Lämna en kommentar

Annons
Annons