Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Adria Adora 613 PK 2021 – vår nya husvagn!

Adria Adora 613 PK

Vi hade vår förra husvagn i fyra år. Det var vår första husvagn, en begagnad sådan, och med den ville vi testa om husvagnslivet var något för oss. Efter dessa fyra år kunde vi konstatera att husvagnslivet var något för oss. Vi älskar friheten en husvagn ger och uppskattar möjligheten att åka till nya platser varje gång. Det finns ju så mycket vackert att upptäcka både i och utanför vårt land!

I och med det ville vi steppa upp i kvaliteten av husvagnslivet och vi bestämde oss för att unna oss en modernare och lyxigare variant av husvagn. Valet föll på nyaste modellen av Adria Adora 613 PK. Vilken skönhet alltså och med så många bra finesser! Här berättar jag mer om vår nya husvagn.

Adria Adora 613 PK 2021

Den här husvagnen är lämpad för en familj med 2-3 barn. Det går att sova upp till sju personer i den, men då krävs det att man gör om sittdelen i mitten av vagnen till sängar. Att sova 4-5 personer i den är optimalt, skulle jag säga.

Husvagnen är rustad med alla tänkbara finesser och till skillnad mot vår förra husvagn har vi nu:

 • En fullstor kyl
 • Micro
 • Höj- och sänkbar huvuddel i dubbelsängen
 • Golvvärme
 • Högkvalitativt ljudsystem med blåtandförstärkare
 • Massor med ljusinsläpp från många fönster
 • Mängder med smarta förvaringsutrymmen
 • Dimfunktion på all belysning

Jag trodde faktiskt inte att husvagnslivet skulle kunna kännas så här lyxigt som det gör i denna vagn!

Här i dubbelsängen sover jag och mannen på natten. Men på kvällen fäller vi upp huvudändan på den så att den blir som en soffa. TV’n går att vrida åt det hållet och så ser hela familjen på film ihop.

Barnen sover på varsin våning i våningssängen. Där finns smarta fickor och förvaringsutrymmen för deras saker. Och på dagen kan man göra om sängarna till en soffa med litet cafébord om man vill. Så smart!

Att sitta och fika här i köksdelen är så mysigt och jag ser fram emot många sådana stunder i sommar!

Vi har redan planerat en hel del av sommarens turer med denna härliga husvagn. Det blir både semester i Dalarna och på Orust. Som vi ska njuta!

Här kan du läsa mer om denna fantastiska husvagn.

2 kommentarer

  1. Hej Sara,
   Vi har faktiskt inte duschat i vagnen och kommer nog inte göra det ofta heller. Jag tycker inte att just duschlösningen är optimal i denna vagn. Det finns ingen kabin eller så utan man duschar mitt i badrummet och allt därinne lär bli väldigt blött när man gör det.

   Men allt annat med vagnen är topp!

Lämna en kommentar

Annons
Annons