Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Refurbly rabattkod – för billiga och klimatsmarta mobiltelefoner

Refurbly rabattkod - Karin Axelsson

Sponsrat samarbete med Refurbly

Som du vet skriver jag alltid med mina egna ord här på bloggen. Det är och kommer alltid vara viktigt för mig att jag själv kan stå för allt jag skriver om här. Idag skriver jag i samarbete med Refurbly, men orden i inlägget är ändå mina egna. Precis som vanligt! Att handla mobiltelefoner på just Refurbly är nämligen ett smart sätt både ekonomiskt och klimatmässigt. Och du kommer dessutom få en Refurbly rabattkod att handla för. Bra va?!

Detta är Refurbly

När jag och mannen skulle köpa sonens första mobiltelefon kollade vi utbudet inne på Refurbly.se. Där kunde vi hitta flera bra alternativ på snygga och välvårdade mobiltelefoner till ett bra pris. Känns väldigt onödigt att gå och köpa en helt ny och dyr mobil när det går att hitta så bra begagnade telefoner där.

Samtliga mobiler hos dem är renoverade begagnade mobiler och det står tydligt i vilket skick de är när man köper dem. Så smart!

Refurbly - billiga och klimatsmarta mobiltelefoner
✅

Jag kan verkligen starkt rekommendera att kolla in mobiltelefonerna hos dem. Här får du några fördelar med att handla där:

📱

 2 års garanti.

📦

 Fri frakt.

↩️

 14 dagars ångerrätt.

Refurbly rabattkod

I samband med mitt samarbetet med dem har jag möjlighet att erbjuda dig en rabattkod. Så om du ändå har behov av att köpa en ny mobiltelefon eller kanske ska ge bort en i julklapp, passa på nu!

Gå in via länken här och kika. Med koden KARINAXELSSON får du 250 kronor rabatt vid köp av valfri renoverad mobiltelefon. Bra va?!

Tänk hållbart! Välj Refurbly

💚

När du sedan får din telefon kommer den i ett sådant här fodral. Du får med dig en laddkabel och har som sagt två års garanti. Jag är medveten om att detta inlägg låter väldigt säljigt, men det är faktiskt så pass bra detta är. På riktigt!

Sponsrat samarbete med Refurbly

Lämna en kommentar

Annons
Annons