Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Så här gör du en trist vardag till färgsprakande och härlig

Från trist vardag till färgsprakande och härlig - Karin Axelsson

Hur gör jag för att få en trist vardag till att bli färgsprakande, härlig och rolig? Svaret på den frågan får du i detta inlägg där jag berättar om hur jag gjorde min måndag igår till just sådan.

Från trist vardag till färgsprakande och härlig

Jag började dagen med att möta upp vännen Heidi för en träningsdate utomhus. Vi ville uppleva träning under de vackra rosa körsbärsträden i Kungsträdgården och möttes därför där.

Just att träna utomhus i en vacker miljö ger så mycket mer än att träna inomhus. Den friska luften och den vackra naturen skänker glädje till alla sinnen. Om du har möjlighet att träna på just denna plats i veckan, gör det. Annars finns det ju många andra fina platser att träna på.

Att träna tillsammans med en vän ger ytterligare en härlig dimension. Skratten, det sociala snacket och att pusha varandra skapar verkligen glädje.

För mig fungerar det också att klä mig färgglatt. När jag gör det blir dagen lite roligare och härligare. Och det färgglada läppstiftet ger mig ytterligare en glädjeinjektion. Igår hade jag det till och med när jag tränade!

När dagen bjuder på sol, vilket den gjorde igår och gör även idag, skänker den såklart extra energi. Passa på att nyttja det genom att ta en extra promenad på lunchen eller efter jobbet. Själv tog jag en magisk kvällspromenad efter middagen igår. Så värdefullt!

✨Det finns så mycket vi kan göra för att sätta guldkant på vilken dag som helst. Det är upp till dig att göra det!✨

Vad gör du idag för att ge dig själv en mer färgsprakande och härlig dag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons