Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Barns första mobilabonnemang

Inlägget är skrivet i samarbete med Refurbly

Har du också barn hemma som precis har fått eller ska få sin första mobiltelefon? Våra två barn har nyligen fått sina första mobiler och det känns tryggt att kunna nå dem när de inte är hemma och veta att de kan höra av sig om de skulle behöva det. Vi har köpt barnens mobiler begagnade, vilket jag också har tipsat om tidigare. I detta inlägg skriver jag, i samarbete med Refurbly, om hur man kan tänka när det kommer till barns första mobilabonnemang. Det kan nämligen många gånger vara billigare och mer praktiskt att ha ett abonnemang än att köpa kontantkort.

Barns första mobilabonnemang

En stor fördel med att ha ett mobilabonnemang till sitt barn är alltså att man som förälder kan vara trygg med att det alltid går att ringa till sitt barn och barnet kan alltid ringa till föräldern. Jag gissar att det finns fler än jag som ibland upptäcker att barnets kontantkort plötsligt har tagit slut, ofta när det är som mest olämpligt.

Refurbly är sedan tidigare duktiga på att erbjuda begagnade och bra mobiltelefoner. En nyhet som de har nu är att det går att köpa mobiltelefonen tillsammans med ett abonnemang från Verbal.

Några fördelar med att köpa den begagnade mobilen med abonnemang från Refurbly:
  • Den är olåst och helt återställd.
  • Den är fullt fungerande.
  • Laddkabel ingår.
  • Du får två års garanti.
  • Frakten är fri.
  • Du har 14 dagars returrätt.
  • Du gör ett miljösmart val.
  • Du väljer surfmängden själv.

Om du står inför att köpa en begagnad mobil, med eller utan abonnemang, kan jag tipsa om den rabattkod som jag kan erbjuda just nu. Skriv in koden KARINAXELSSON så får du 250 kronor rabatt vid köp av valfri renoverad mobiltelefon på Refurbly.se.

Inlägget är skrivet i samarbete med Refurbly

Lämna en kommentar

Annons
Annons