Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Om att fylla 41 år – Det här tycker jag om det!

Tänk att jag i söndags fyllde 41 år, en ålder som jag som barn tyckte lät som lastgammal, men som nu mer är bara en siffra för mig. För jag känner mig fortfarande som max 31 år! Här berättar jag mer om hur jag tycker det är att fylla just 41 år.

Om att fylla 41 år

Jag hintade om det på min Instagram på min födelsedag, att jag egentligen inte vill bli äldre än så här. Jag känner så starkt att bästa tiden är nu och jag vill liksom stoppa tiden. När jag tänker efter är det så jag har tänkt vid varje födelsedag de senaste tio åren och jag tror att det har att göra med att jag älskar den period i livet som jag upplever just nu. Visst är det lite väl mycket fullt ös ibland med det liv jag lever. Men jag älskar livet med man, barn, hus, jobb, träning och allt vad det innebär så mycket att jag gärna tar stöket.

Jag hoppas att jag kommer gilla varje ny ålder framöver, att jag kommer tänka likadant då “att bästa tiden är nu”, men jag har så svårt att tro det eftersom jag just nu upplever det i denna ålder. Är ni med på hur jag resonerar? Någon som känner likadant?

Tänker att jag samtidigt inte vill överanalysera detta, utan försöker “gilla läget”och lägger mitt fokus på att försöka leva i nuet istället. Eftersom jag upplever att bästa tiden är nu vill jag ju njuta av det fullt ut!

Födelsedagsfika

Jag tycker att jag lyckades bra med det i söndags på min födelsedag – att leva i nuet. Det var fint att få bli firad av de närmaste och eftersom vädret var så pass varmt kunde vi sitta utomhus och fika på eftermiddagen. På bilden ovan ser ni vad jag hade bakat och dukat fram för fika. Och om ni vill ha recepten på de det goda fikat hittar ni dem via länkarna:

cheesecake jordgubb och lime recept

Jag bjöd också på denna fräscha cheesecake med jordgubb och lime. Receptet på den hittar ni via länken.

Cykel

Är så glad för den fina damcykel som jag fick.

Smultron

Och är tacksam för att det fanns smultron i vårt odlingsland att toppa cheesecaken med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons