Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Winter Wonderland

Winter Wonderland - Karin Axelsson i vinter

Mitt nyårslöfte för detta år var att vara utomhus mer. Jag är så nöjd med att jag valde det som ett löfte, vilket är något jag också har lyckats hålla. Att vistas utomhus ger så mycket glädje och energi till både kropp och själ. Särskilt när omgivningen är så vacker som nu i detta Winter Wonderland är det magiskt att vara utomhus.

Det är inte heller så svårt att ta sig ut. Det handlar om att bestämma sig och att få in rutiner för det. För mig är det till exempel självklart att jag försöker nyttja så många av dagens transportsträckor som möjligt till promenader. Och på helgerna är det obligatoriskt att vi ger oss ut åtminstone några timmar per dag. Vi mår alla bra av frisk luft, naturupplevelser och dagsljus.

Winter Wonderland

I fredags passade jag på att knäppa dessa bilder i det magiska vinterlandskap som vår trädgård bestod av då. Jag var klädd i den outfit som jag sedan skulle ha på årets julfest med jobbet, som passande nog var med temat Winter Wonderland.

Karin Axelsson i vinter

Jag kom att tänka på den fina sången Vinterland av Laleh. Några av textraderna i den är så vackra och det är mycket så jag också ser på vintern.

Karin Axelsson i vinter
Karin Axelsson i vinter

Vinterland

Vinterland, jag ger dig mitt liv.

Du får mina dagar under ditt snövita träd.

Jag vilar här under din skyddande hand.

I snön, vila här.

I mitt vinterland.

Du gör mina tårar till glänsande is, till snö.

Som barnen kan kasta, låt mig få vara ett blad.

Ett oskrivet blad över en sjö.

I mitt vinterland.

För det är, det är en ny tid nu.

Det är nytt liv i allt.

Det är en ny dag.

Hämtat från sången av Gustaf Thorn / Laleh Pourkarim
Karin Axelsson i vinter

Tänk på det, varje ny dag är ett oskrivet blad. Så vit som snö. Och du bestämmer själv vad du gör av den!

Lämna en kommentar

Annons
Annons