Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En mars att se fram emot

Karin i Mustang

Tänk att vi är inne i mars nu. Som ni säkert förstår tycker jag att det är magiskt härligt att våren nu är på ingång. Vad tycker ni?

Det finns mycket att se fram emot nu i mars. Här kommer några av de saker jag ser fram emot med denna månad!

Mustang

Mustang

Saker att se fram emot i mars

Det brukar vara vid den här tiden på året vi åker på årets första tur med Mustangen. Förra året gjorde vi det i mars och så här såg det ut då. Jag misstänker att det kommer vara samma i år. Åh, så härligt – för årets första tur brukar också vara årets bästa!

Vårkänslor i trädgården

Jag ser också fram emot mycket häng i trädgården denna månad. Hoppas på en hel del sol och fina stunder när vi hittar nya vårtecken i vår trådgård.

Skogspromenad i Skokloster

Skogspromenader med familjen vill jag göra mycket av i mars!

Blåsippor

Och förhoppningsvis får vi njuta av vårens första blommor denna månad. Kanske att det är för optimistiskt att tro att blåsippan ska hinna komma i mars. Men tussilago lär garanterat komma upp.

Det är också i mars som vi ska börja fröså några av de blommor och grönsaker som vi senare i vår kommer plantera ut. Och alla mina dahliaknölar måste jag plantera i krukor och placera varmt.

våffelwraps

Det finns mycket gott att njuta av i mars, men viktigast är kanske våfflorna. Den 25 mars är det nämligen våffeldagen och då njuter jag gärna av dessa mjuka våffelwraps. Så galet goda är de!

Hej mars, nu kör vi!

Lämna en kommentar

Annons
Annons