Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Jag vann tävlingen med Paulúns Supermüsli!

Pauluns supermusli

För några månader sedan såg jag att Paulúns utlyste en tävling på Instagram där man skulle bidra med ett frukostrecept med Paulúns Supermüsli och vinnaren skulle få en årsförbrukning av just denna müsli. Eftersom jag älskar att skapa recept och fota så kändes detta som en klockren tävling för mig att vara med på. Det visade sig att jag kammade hem vinsten och därmed har massor av denna goda müsli hemma!

Paulúns Supermüsli i ett helt år!

Det är sällan jag är med i tävlingar. Den här typen av tävling tar trots allt en del tid att vara med i. Men just denna gång var ju tiden och engagemanget välinvesterat.

Blåbärssmoothie med müsli - recept

Här hittar ni receptet som jag hade med i tävlingen och som jag vann med: en smakrik blåbärssmoothie med just denna goda müsli. Jag gjorde denna frukost en söndagmorgon och efter att jag hade fotat klart njöt hela familjen av denna smoothie. Receptet blev lyckat och jag kommer definitivt att göra det fler gånger.

Blåbärssmoothie med müsli - recept

Bilderna ovan är de jag tog av frukosten. Om ni klickar in här ser ni Paulúns egna foton av receptet, som de tog efter att jag hade utsetts till vinnare.

Andra goda recept med Paulúns müsli

Nu när vi har så mycket av denna Supermüsli hemma kan vi njuta av den på fler sätt än till blåbärssmoothie. Här får du ett par tips:

Rostad smörgås med jordnötssmör, päron och müsli
Rostad smörgås med jordnötssmör, päron och müsli

Kombinationen jordnötssmör och frukt på en smörgås är himmelskt gott, tycker jag. Att sedan strö denna goda müsli överst gör mackan till det godaste som finns. Här har ni min ljuvliga rostade smörgås med jordnötssmör, päron och Paulúns müsli.

Pauluns supermusli
Pauluns supermusli

Annars är det magiskt gott att toppa ett glas med naturell yoghurt med denna müsli. Addera gärna färsk frukt eller när till!

Pauluns supermusli
Pauluns supermusli

Paulúns Supermüsli finns i fyra olika smaker:

  • Hallon & Jordgubb
  • Blåbär & Acai
  • Hasselnöt & Mandel
  • Mango & Kokos

Som jag ska njuta av denna müsli hela detta år!

Pauluns müsli

Lämna en kommentar

Annons
Annons