Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Kvar av julen – detta behåller jag av julen ett tag till

Kvar av julen

Vi har haft fina dagar i Åre där vi firade vår jul för fjärde året i rad i år. Vi har julmyst, åkt skidor och maxat allt som hör julen till. Nu några dagar efter julhelgen är jag ganska så färdig med julen för i år. Men det finns några saker som jag gärna behåller ett bra tag till och har kvar av julen. Här kommer de.

Kvar av julen

Jag vet inte hur det är med dig, men själv fullkomligt älskar jag doften av hyacint. Vi hade hela huset fyllt med hyacinter innan vi åkte till Åre och nu sedan vi kom hem igen har jag fyllt på med nya. Jag kan inte få nog!

Kvar av julen
Kvar av julen

Jag tycker att denna hyacintkruka, som jag gjorde i år, blev riktgt fin. Torkade rosor och guldigt glitter piggar upp! Och visst är den lilla snögubben, som dottern har gjort av en toarulle, väldigt söt?!!

Kvar av julen

Vi har alltså hyacinter lite varstans i huset fortfarande och så länge det finns kvar hyacinter i affärerna kommer jag fortsätta att köpa det. Kan inte tröttna på doften liksom!

En annan sak som jag kommer fortsätta att njuta av ett bra tag efter julen är smaken av pepparkaka. Jag älskar pepparkaka i kombination med choklad och så länge affärerna fortsätter att sälja Marabou chokladkaka med pepparkaka kommer jag fortsätta att köpa det.

Pepparkaksbollar - baka till jul

Jag kommer också göra mina ljuvligt goda pepparkaksbollar flera gånger om.

Kladdkaka med pepparkaka recept

Samt baka och njuta av min kladdkaka med pepparkaka. Den går inte att tröttna på. Jag lovar!

Kvar av julen

När det kommer till julgranen tror jag vi gör på samma sätt som förra året. Vi behåller den till Trettondagen, sedan kastar vi ut julen. Men egentligen skulle jag kunna tänka mig att kasta ut den redan till nyår.

Kvar av julen

De goa barnen bakom julgranen behåller vi däremot. Såklart!

Tags : HemmamysJul

Lämna en kommentar

Annons
Annons