Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 9 2022 ♥

Det är Sportlovsveckan här i Stockholm och jag har fått njuta av extra ledighet samt massor av tid med maken då barnen är hos svärmor denna vecka. Häng med på det bästa från denna vecka!

Veckans bästa från vecka 9 2022

Veckans vackraste

Som vi har fått njuta av sol de senaste dagarna. Helt magiskt och jag är så tacksam till den och till ljuset. Morgnarna har varit så vackra med sin soluppgång och nu är det först ganska sent som solen går ner.

Bilden ovan är visserligen från i fredags förra veckan, med en glad tjej på väg in i sitt Sportlov. Men så vackra har kvällarna varit så gott som varje dag även denna vecka.

Veckans träning

Träningsmängden har varit lite lägre för mig denna vecka. Behövde ta någon extra vilodag, kände jag. De roligaste passen har varit de jag körde hemma igår med mina kettlebells och det jag körde nu denna morgon på gymmet. CrossCage är ett grymt bra pass!

Veckans mysigaste

Det är nyttigt att få längta ibland och nu längtar jag verkligen ihjäl mig efter barnen. När vi pratade med dem i telefon igår kväll och hade dottern hemlängtan ville jag så gärna kunna åka dit direkt och hänga hem dem. Men vi får ta igen och mysa massor i helgen när de har kommit hem igen.

Veckans mest boostande

Att jag har fått så mycket egentid med maken denna vecka, vilket jag skrev om i inlägget jag länkar till. Så värdefullt med tanke på att det inte ges så mycket egentid med varandra i den vanliga vardagen.

Veckans godaste

Den 3-rätters middag vi åt i måndags på hotellet var galet god. Du hittar den via länken ovan när jag skriver om egentid med maken.

Sluta med kaffe

Veckans mest inspirerande

Jag skrev ju ett inlägg igår om att jag har slutat med kaffe och vilka hälsofördelar det har. Den respons jag har fått på det och på det liknande inlägg jag lade upp på Instagram har inspirerat mig så. Många av er berättar själva att ni har slutat med kaffe och att det har gett bra hälsoeffekter för er. Härligt att höra och jag är taggad på att fortsätta livet utan kaffe.

I kristider

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om hur vi ska agera i kristider har lästs av flest av er. Ett viktigt inlägg nu i dessa tider.❤️

Veckans bästa Instagram-inlägg

Efter att ha varit och kallbadat i lördags när det var strålande sol lade jag ut detta:

Om man inte kallbadar en sådan här strålande dag som vi har haft idag gör man ju nästan tjänstefel!❄️💙💦🧜🏿‍♀️

Eller hur @heidistraining och alla härliga kallbadare @kallbad.nu ?!!🤩

Sol, is och en mugg te på det. Livet alltså! ☀️🧊☕️😍

Har du kallbadat eller gjort något annat härligt i solen idag?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Just kallbadet i lördags var en sådan fantastisk boost att det knappt går att förklara. Få se om jag får till något dopp denna helg. Oavsett ser jag fram emot helgen som kommer mycket. Ikväll ska jag och mannen äta räkor. Barnen kommer hem igen imorgon och vi ska träffa min syster och lillkusinen på söndag. Om vi har tur med vädret blir det en premiärtur med Mustangen också!

Njut av din helg fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons