Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Drömmar och planer för december

Drömmar december

Tänk att vi nu är inne i december nu och vi kan konstatera att vintern är officiellt här. Hemma hos oss kom lite snö för några dagar sedan, men den har redan hunnit smälta bort. I luften är det dock kallt, vintrigt och krispigt och vinterkänslan har på så sätt infunnit sig.

December är en magisk månad, både för att det finns hopp om vit, gnistrande snö och för att julmyset infinner sig. Jag ser fram emot många härliga saker denna månad. Här får du mina drömmar och planer för just denna månad december.

Mina drömmar och planer för december

vinter tomten

Jag drömmer och hoppas att vår trädgård kommer se ut just så här under denna månad. När snö lägger sig som ett täcke över de nakna träden och gräsmattan är det så vackert och jag behöver få det där extra ljuset nu.

Vinterdag i skogen

Vinterdag i skogen

Jag vill gå på promenader med familjen och åka pulka med barnen. Att få vandra i ett sådant här gnistrande vinterland är sådan hälsa för själen!

Vinter i trädgården

Jag vet två där hemma som också gillar snö och att åka pulka och snowracers i den. Hoppas att de får göra det snart!

Vinter hos oss

Om snön väljer att utebli i december vill jag hänga utomhus mycket ändå. Om solen tittar fram de timmar som består av dagsljus blir jag mer än lycklig och kommer stoppa ut näsan direkt!

vinterlopning

Jag ser också fram emot många lugna löprundor i ett vackert vinterlandskap, helst på morgonen medan solen sakta färgar himlen rosa.

Vinterpynt med hyacinter och ljus

Vinterpynt med hyacinter och ljus

I söndags på första advent julpyntade vi vår hus och som jag älskar att nu ha hyacinter och amaryllis i krukor och vaser tillsammans med vackra julbelysningar, tomtar och doftande stearinljus. I helgen som kommer ska vi ta in julgranen, som mannen och dottern var och handlade igår, och klä den. Åh, myset!

Julfika

December är en månad som består av många timmar i köket med julbak. Det finns så mycket gott att göra och jag ser fram emot att fika julfika likt detta ovan med familjen.

Just detta inlägg om mitt allra godaste julfika är populärt och läses av många av er just nu. Hoppas att det kan ge er lite inspiration på vad ni kan duka fram under december på fikabrickan!

Pepparkaksbollar - baka till jul

Mina galet ljuvliga och hälsosamma pepparkaksbollar är bland det första jag ska baka nu i december. De är så goda att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

peanut butter cups julgodis

Dessa Peanut Butter Cups utan raffinerat socker vill jag också göra. Älskar att de är så enkla att göra och magiskt goda att äta!

Rocky Road hemgjord choklad

Rocky Roads med smak av pepparkaka kommer jag också göra i december. Och så blir det till att baka lussebullar och göra pepparkakshus med barnen. Åh, vad jag ska njuta av julens alla goda smaker denna månad!

Kolla gärna in mina recept på julens godaste Rocky Roads här.

Vårt Åre - utsikten

Vårt Åre - utsikten

Slutligen ser jag fram emot att få avsluta månaden december i Åre och jag hoppas verkligen att vi kommer iväg dit. Som jag ska njuta av att vara i detta magiska vinterland då!

Tags : JulVinter

Lämna en kommentar

Annons
Annons