Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 24 2021 ♥

Det är en så härlig tid den vi har nu. Det är ljuvlig sommar där ute och allt är så vackert. För vår del är semestern nära och jag känner mig så där trött, som jag alltid brukar göra strax innan semestern kommer. Det är ingen tyngande trötthet, utan mer en känsla av att ha varit igång en hel termin och att det finns behov av en lugnare period nu.

Här skrev jag tidigare i veckan om sådant som är fint att göra i juni. Det är en vecka kvar till midsommar och här kommer den här veckans bästa.

Veckans bästa från vecka 24 2021

Veckans vackraste

Det är svårt att välja vad som är vackrast just nu, men jag älskar vår paradisbuske som står i full blom nu. Så den får representera veckans vackraste denna gång.

Veckans träning

Måndag: Fantastiskt fin morgonlöpning i vår skog.

Tisdag: Styrketräning med gummiband.

Onsdag: En skön löptur inne i stan, längs med Karlbergskanalen. Jag stannade till vid varje brygga och gjorde 10 armhävningar så passet i fullhet gav mig 5 km löpning och 70 armhävningar.

Torsdag: Vila (som jag behövde det!)

Fredag: Denna morgon blir det löpning igen, nu i form av löpning med kompis till sjön för ett dopp där. Vilken härlig morgon det ska bli!🏃‍♀️💦

Veckans mysigaste

Barnen är ju hos sin farmor denna vecka, vilket visserligen gör att det tomt här hemma. Men det har varit väldigt mysigt att få umgås med mannen mer på tu man hand. En av kvällarna denna vecka tog vi en tur med hans motorcykel till en båtbrygga och åt middagen där. Motorcykelturen tyckte jag visserligen var lite läskig, men i övrigt var det en mysig upplevelse!

Veckans mest boostande

Som jag älskar detta väder vi har nu med sol, värme och en liten bris! Igår eftermiddag satt jag ute i vår paviljong och jobbade. Så härligt!

Veckans godaste

Jag är så sugen på att göra en pannkakstårta eller våffeltårta att fira sommaren med. Ska nog göra det i helgen och jag vet att inte bara jag kommer uppskatta det.😋

Veckans mest inspirerande

Den här veckan har det blivit klart att jag ska vara med i både en podd och göra ett webinar tillsammans med ett annat bolag. Det ser jag mycket fram emot!

Det inspirerar mig också att jag håller i mina 15 000 steg om dagen och att jag har gjort det i över et år nu. Läs mer om min stegutmaning som en del av min vardag här!

Löpning med badstopp

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om löpning med badstopp är det som flest av er har läst. Så härligt att jag ska göra exakt detta denna morgon också!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Även på Instagram har det gått bäst för inlägg om löpning med badstopp. Jag lade upp en Reel med mig som springer till sjön och badar. Skrev så här:

Ni vet ju hur mycket jag älskar kallbad. Men nu när den säsongen är slut finns det något annat som jag älskar lika mycket, nämligen: LÖPNING MED BADSTOPP! 🏃‍♀️👙💦

Alltså så magiskt det är när jag nu har gjort årets första sådana!🙌😍

Att först springa sig svettig för att sedan dra av sig springkläderna och hoppa i plurret är en sådan grym belöning. Kroppen blir nerkyld och du får energi att springa minst lika långt till.

För mig är det som magi att springa till just denna plats för ett dopp!❤️ Notera hur smidigt jag tar mig upp från sjön i slutet av filmen!🦭🤣

Älskar du kontrasterna mellan svettigt varmt och svalkande kyla lika mycket som jag?

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser såklart galet mycket fram emot att se Sveriges fotbollsmatch i eftermiddag. Vi kommer göra det i form av en AW på vår utegård på jobbet. Så kul och spännande!⚽️🇸🇪 Sedan ser jag såklart fram emot att barnen kommer hem ikväll – som jag har saknat dem! I helgen ska vi vara hemma och ha det gott. Det ser jag fram emot!

Hoppas att också du njuter och har det bra❣️

Lämna en kommentar

Annons
Annons