Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 36 2021 ♥

Vilken fantastisk Brittsommarvecka vi har fått uppleva den här veckan. Sol och riktigt värme i flera dagar – så magiskt!!

Nu på fredagen har det slagit om till lite kyligare och mer mulet, men är glad att vi har fått njuta så pass mycket sol denna vecka ändå.

Det är sen fredag kväll och här kommer veckans bästa denna septembervecka 2021.

Veckans bästa från vecka 36 2021

Veckans vackraste

Tänk att det fortfarande finns blåbär i skogen. Det är fint. Och vi har fått njuta av många fina kvällar den här veckan.

Veckans träning

Det har varit en mix av innebandy, ett par kortare löprundor, rörlighetsstyrka och träning på SPR Athlete Factory. Som jag har längtat efter att få träna där igen!

Veckans mysigaste

I natt sover jag borta från familjen och saknar dem som alltid när jag är ifrån dem. Blir extra mysigt att komma hem till dem imorgon då!

Veckans vackraste löpning i soluppgång

Veckans mest boostande

Jag skrev ett inlägg i veckan om varför jag älskar att vara en morgonmänniska. Mina morgnar utomhus boostar mig verkligen och jag skulle aldrig vilja byta ut dem mot en sovmorgon.

Jordgubbssmörgås

Veckans godaste

Jordgubbar på smörgås är så gott. Du måste testa det om du inte redan har. Skrev om detta i veckan, men har tyvärr inte ätit det just denna vecka.

Veckans mest inspirerande

Idag släpptes podden På tal om marknadsföring där jag är med som gäst. Jag snackar SEO och SEM med Pernilla och Frida. Så kul att få vara med, men kommer vara lite läskigt att lyssna på den.

De bästa äventyren - utflykt på Vindöns camping

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om att de små äventyren ofta är de bästa.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

✨VÅGA TESTA EN NY SPORT!✨
🏀⚽️🎾🏸🏏🥊🏋️‍♀️🤼🪂🤸‍♂️🤺

Jag är övertygad om att det finns en sport eller träningsform för oss alla. Och för att hitta den måste vi testa nya sporter ibland!😅

Handen på hjärtat.❤️ När testade du en ny sport/träningsform senast? Har du koll på vad du kanske går miste om?

🏑 Själv är jag så glad över att jag vågade testa att spela innebandy med kollegorna när jag började nya jobbet för fem år sedan. Trots att jag inte är en bolltjej älskar jag det nu!

🎾På lördag ska jag testa Padel för första gången. Pirret i det alltså!!

Vilken sport/träningsform har du nyligen testat? Eller vill testa på? Kommentera med en emoji!!!

Följ mig på @karinaxelsson.se

Du hittar ett liknande inlägg här på bloggen om varför du ska våga testa en ny sport.

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag och kollegorna är på en härlig Kick-off just nu. Vi har spenderat hela fredagen här och haft konferens samt bastat, badat och ätit en god och trevlig middag. Imorgon hänger vi kvar här till lunch och kommer spela Padel på förmiddagen.

När jag kommer hem imorgon eftermiddag ser jag fram emot att hänga med familjen och inte göra alltför mycket ansträngande. En runda i blåbärsskogen känns som lämplig aktivitet på söndagen.

Hoppas att din helg har startat bra!

Lämna en kommentar

Annons
Annons