Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Njutningsfullt i juni

Liljekonvaljer

Det är en sådan ljuvlig tid just nu och som du säkert vet försöker jag njuta av den fullt ut. När den här dagen är slut går jag på semester och vi är på väg till sommarens första semestermål: Mariestad. Lite av allt detta fina som finns att njuta av just nu vill jag dela med mig av i detta inlägg. Här kommer det jag finner som njutningsfullt i juni.

Njutningsfullt i juni

frukost ute i trädgården
Frukost ute i trädgården - fil med granola och blåbär

Frukost utomhus är ju bland det härligaste denna tid på året. När vi är hemma äter vi den gärna i vår syrenberså och nu när vi ska husvagnssemestra kommer det bli många frukostar utanför vagnen, förhoppningsvis med en fin utsikt.

Trädgården i början av juni

Här har jag skrivit om trädgården i början av juni. Nu när vi är inne i andra halvan av juni är den fortfarande lika vacker, men med andra blommor och växter. Ser du till att ta in allt det fina vi har i vår natur nu?

Löpning med badstopp

Jag älskar ju löpning med badstopp och nu är den bästa tiden för det. Att springa med en sjö eller ett hav som mål för att ta ett dopp där halvvägs in i rundan är ett så uppfriskande och härligt sätt att springa på. Badet ger ny energi och löpningen tillbaka hem blir hur enkel som helst.

Än så länge i år har jag faktiskt inte gjort någon löpning med badstopp. Får bli bättring på det nu under semestern!

Pannkakstårta recept

Det är ju midsommarafton imorgon och jag måste tipsa om detta inlägg med midsommarefterrätter. Hur ljuvligt?!!

cheesecake jordgubb och lime recept

Eller så gör du denna cheesecake med jordgubb och lime. Helt magiskt god, kan jag lova.

Liljekonvaljer

I detta inlägg har jag skrivit om saker att göra när försommaren är här. Mycket av det går att applicera på nu när sommaren är här på riktigt också.

Ljuvliga ljumma sommarkvällar

Kvällarna nu är ju fantastiska så se till att njuta av dessa vackra sommarkvällar.

Sjön Vänern och en badbrygga

Om du också går på semester snart vill jag, sist men inte minst, ge dig mina tips för en skön och rogivande semester. Viktig läsning som kan göra skillnad!

Se till att njuta av denna tid nu!

Lämna en kommentar

Annons
Annons