Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 14 2023 ♥

Hej Långfredagen och du som läser!

Jag har vaknat upp till en ledig dag och ser nu fram emot att ha fyra lediga dagar i rad med familjen. Ska snart ge mig ut på en morgonpromenad, men först blir det Veckans Bästa.

Veckans bästa från vecka 14 2023

Veckans vackraste

Några av veckans promenader har jag tagit i skogen. Det är fortfarande ganska mycket snö kvar där, men är ändå så härligt att gå där bland träden och på stigarna. På en av veckans skogspromenader möttes jag av ljuset på ett så fint sätt när jag kom uppför backkrönet. Tack solen!☀️

Veckans träning

Jag har kört på med min egna styrketräning och mina rörlighetsövningar. Idag planerar jag att spela in ett gravidträningspass som utförs med hjälp av stol.

Veckans mysigaste

Barnen är hos sin farmor sedan i måndags kväll. Idag ska jag åka och hämta dem och det kommer garanterat bli veckans mysigaste stund. ❤️

Veckans mest boostande

När maken och jag får mer egentid, som vi har fått den här veckan, blir jag alltid boostad. Det är härligt att kunna prata till punkt om olika saker och kul att variera maten med lite annat än det vi annars äter.🙏

Vinterbad tips

Veckans fråga

Jag lade upp detta inlägg igår om kallbad och hjärtstopp. I det ställer jag frågan om det är farligt att bada kallbad för alla. Läs gärna och kommentera med vad du tycker!

Påsken 2020 - påskbuffé

Veckans godaste

Jag skrev ett inlägg om påskmat tidigare i veckan och gav tips om de rätter jag tycker att man ska ha på påskbordet. I det inlägget finns också några av mina godaste påskdesserter.

Påsktårta choklad - recept på en Snickerstårta

På tal om påskdesserter har detta inlägg från 2020 seglat upp som ett av de mest lästa denna vecka. Kul att så många har hittat till det! Kika in där och du hittar ett gäng goda påskdesserter.

Karin Axelsson gravid

Veckans mest inspirerande

Inlägget jag skrev om att endast 22% av de svenska aktiebolagen har en kvinnlig VD har inspirerat en hel del. Jag själv blir peppad av det och när jag lade ut inlägget på LinkedIn fick det väldigt bra respons:

Karin Axelsson om kvinnliga VD:ar på LinkedIn

Kul med den responsen!

Mentalt stark - Karin Axelsson på Sankt Jörgens Spa

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget om att känna sig mentalt stark efter en boostande helg har flest av er läst. Precis så kände jag mig efter förra helgen med tjejerna på spa.

Veckans bästa Instagram-inlägg

På Instagram var det också inlägget om min mentala boost efter tjejhelgen som gick bäst:

Boostad till 1000‼️🤩🙌

Har kommit hem från en helg som har boostat mig till 1000. Att få umgås med sina bästa vänner, som känner en utan och innan, och som man kan vara en själv med är en sådan boost. Tack @annev79 @mariefarah1 och @lindaahlstromnilsson för att ni finns där för mig och för att ni har förgyllt min helg! ⭐️🙏

Lägg därtill att promenera till havet, bo på spahotell, spendera en hel eftermiddag med sparitualer och äta mängder av god mat så förstår du nog att jag har njutit.🌊👙🦞🥗🙌

Tack livet!🙌

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot nu i påskhelgen

Jag ser fram emot att njuta av häng med både lilla och stora familjen. Det blir härligt att njuta av god mat, påskgodis och aktiviteter utomhus. Skulle gärna vilja sitta i en solvägg med ansiktet mot solen. Får se om det blir så!

Ta hand om dig och njut av påsken på det sätt du vill!

Lämna en kommentar

Annons
Annons