Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – Sportlovsveckan 2021 ♥

Det är fredag och sportlovsveckan börjar lida mot sitt slut. Jag har jobbat på som vanligt, men eftersom jag jobbar hemifrån har jag fått njuta av mer sällskap med familjen än vanligtvis då de har varit lediga.

Här kommer veckans bästa från sportlovsveckan.

Veckans bästa – vecka 9 2021

Veckans vackraste

Min morgonpromenad igår nere vid båtklubben innan jag tog ett dopp i isvaken var magiskt vacker.

Men det är svårt att välja då vi har fått njuta av sol varje dag. Ett par av veckans kvällar har bjudit på fantastiskt vackra solnedgångar och jag har varit tvungen att ge mig ut på kvällspromenader dessa gånger. Vackert, eller hur?!

Veckans träning

Måndag: Ljuvlig morgonlöpning i vår skog för första gången i år. Kolla in bilderna via länken!

Tisdag: Powerwalk och styrketräning hemma

Onsdag: Ännu en skogslöpning på morgonen

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Löpning med styrkestopp

Gör ju också 10 Burpees om dagen enligt denna utmaning. Så kul att flera via Instagram och Facebook är med på utmaningen! Är du?

Veckans mysigaste

All extratid med familjen pga deras sportlov.❤️

Veckans mest boostande

Efter ett par år utan slingor har jag äntligen slingar håret! Har också hittat till en bra frisör i närheten som fräschade till mitt hår rejält i veckan!

Såklart var gårdagens morgondopp också en riktig boost. Måste börja kallbada på morgonen oftare nu när det är ljust tidigare!

bananpannkaka med banan och jordnötter

Veckans godaste

Att det var Bananens Dag igår gör gårdagen till veckans godaste. Via länken hittar du till mina favoriter när det kommer till banan i maträtter. Gissa vad jag åt igår till middag? Jo, grovt bröd med mandelsmör, banan och rostade mandelspån. Alltså, HUR GOTT!?!!

Veckans mest inspirerande

Jag lyssnar ju på mycket poddar. Veckans helt klart mest inspirerande var den med Christer Olsson i senaste avsnittet av Framgångspodden. Jag blev så inspirerade att jag direkt efter löprundan med honom i lurarna skrev detta inlägg om 80/20-regeln i allt. In och läs och in och lyssna om du inte redan har!

Vinterbada utan bastu - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det som hittills har lästs av flesta av er är faktiskt förra veckans Veckans bästa, den från vecka 8.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

För en vecka sedan lade jag om en Reel på Instagram för första gången. Jag hade fått en plankutmaning som jag ville testa och du ser en skärmdump från den ovan. Det visade sig att den fick en riktigt bra spridning och jag får en vecka senare fortfarande likes på den.

Här hittar du mig på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Åh, vad jag ska njuta av riktigt mycket tid utomhus och så hoppas jag att jag blir klar med mitt projekt om att sätta in foton från 2020 i album.

Njut av din fredag och helg!! 🥰

Lämna en kommentar

Annons
Annons