Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – påskveckan 2021 ♥

Det är Långfredag och jag har precis varit ute i den friska morgonen. Det blev ett träningspass i skogen och jag är påfylld med härlig energi. Jag ser nu fram emot en lång helg av ledighet ch häng med familjen.

Här kommer det bästa från denna påskvecka 2021!

Veckans bästa från påskveckan 2021

Veckans vackraste

Det var så fint i måndags morse när jag sprang en runda hemma i våra omgivningar. Solen går ju upp senare nu i och med omställningen till sommartid och jag tajmade den bra på min löprunda.

Veckans träning

Måndag: Löpning

Tisdag: Styrka med gummiband + löpning

Onsdag: Styrke- och pulspass

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Löpning + gummibandsträning i skogen

Veckans mysigaste

Barnen ville gärna cykla till och från skolan tidigare denna vecka. Jag passade då på att transportspringa med dem när de cyklade. Blev ett bra bonuspass för mig!

Veckans mest boostande

Att få mer ledig tid med familjen är boostande för själen. Jag har också försökt att vara extra snäll mot mig själv denna vecka, precis som jag skrev i tisdags. Tidsomställningen tar faktiskt en hel del kraft av oss.

Kladdkaka som en påsktårta

Veckans godaste

Kommer definitivt bli all god påskmat och godiset. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken påskdessert vi ska äta. Kanske blir det en av dem i inlägget jag länkar till. Påsktårtan av choklad som du ser på bilden är “to die for”!

Färga ägg med lökskal

Veckans mest inspirerande

I detta inlägg får du massor av inspiration inför påsken. Kolla in och hitta nya härliga saker att göra och äta i påsk! Själv ser jag fram emot att färga ägg idag, likt äggen på bilden ovan som är färgade av lökskal.

Karin Axelsson om att älska sitt jobb

Måste också nämna inlägget jag skrev om “Do what you love” här. Lade ut ett liknande inlägg på LinkedIn och fick massor av kommentarer från andra som berättar om kärleken till sina jobb. Underbart!

växthuset

Veckans mest lästa inlägg

Det var så underbart att få inviga trädgårdssäsongen 2021 i helgen och det är också många sm har läst om just detta.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp denna bild från ett av mina vårbad och skrev detta:

Vinterbad är magiskt, men jag tycker att vårbad är ännu härligare. Detta är varför:

💙 Det blir ljust tidigare så här års och jag kan bada på morgonen. Att starta dagen med ett dopp i det blå är det bästa jag vet!

☀️ Det är mildare i luften, vilket är skönt när jag kommer upp från vattnet. Jag märker stor skillnad i känslan i fötter och händer, som på vintern tar ett tag på sig att tina upp. Nu blir de knappt påverkade!

❄️ Till skillnad mot på hösten är vattnet fortfarande ordentligt kallt och jag får den här härliga uppfriskande effekten av badet. Magiskt!

Kan knappt bärga mig tills det är dags för nästa vårbad! 👙💦❄️🧊💙😍🙏 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Ska bli ljuvligt att få fira påsk och kommer passa på att vara utomhus så mycket som möjligt. Önskar dig en magisk påskhelg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons