Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Vad ska jag träna idag?

Vad ska jag träna idag? - Jägarvila

Du har säkert ställt dig den frågan ett antal gånger. Det har jag med. “Vad ska jag träna idag?” dyker ofta upp som en fråga hos mig när jag inte har planerat min träning tillräckligt bra eller när jag inte är sugen på att träna det som jag har planerat att träna.

I detta inlägg har jag därför samlat ett gäng inlägg med träningstips och idéer på vad du kan träna de dagar som du ställer dig just den här frågan. Hoppas att du ska bli inspirerad!

Vad ska jag träna idag? – Här får du mina tips på bra träningspass!

Dagens lilla träningstips

Vi börjar med att tipsa om detta spontana och sköna träningspass som jag körde en dag när träningsmotivationen var noll.

Varannan Burpees med Karin Axelsson

Varannan Burpess

När jag vill få till ett effektivt och tufft träningspass kör jag Varannan Burpees. Kolla in det via länken och testa du med!

Utomhusträning med Tabata

Ett annat sätt att träna effektivt på är med hjälp av Tabata-intervaller. Här hittar du ett grymt Tabatapass att köra utohus!

cirkelträningspass vid bänk

Fler träningspass utomhus

Du vet nog hur mycket jag älskar att träna utomhus. Här hittar du fler träningspass att köra ute.

Träning med Mini Bands

Om du har ett par Mini Bands hemma får du här tips på ett grymt träningspass att köra med dem.

Gummibandsträning vid brygga

Träning med gummiband

Gummiband är också ett smidigt och bra redskap att ha hemma. Här tipsar jag om ett träningspass med gummiband vid brygga. Fungerar att köra inomhus vid en trappa eller liknande också.

Hemmaträning

Att kunna träna hemma är ju både smidigt och praktiskt. Här har jag samlat några av mina bästa hemmaträningspass. Och här får du ytterligare två till med egen kroppsvikt.

Kör hårt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons