Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Årets bästa 2021 – min årskrönika för 2021

Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid kaprifol

Som många av er vet älskar jag att blicka tillbaka, minnas och reflektera över det som har varit. Nu vill jag göra det för året som har gått så innan jag stänger 2021 helt kommer här min årskrönika 2021 med det bästa från det här året. För mig blir det en värdefull tillbakablick. Hoppas att det är givande även för dig!

Min årskrönika 2021

2021 var ju ännu ett år med en pandemi i vår värld. Samhället kunde öppna upp mer än det kunde under 2020, vilket var härligt. Men det var fortfarande ett år med vissa begränsningar och utmaningar. Jag med mitt positiva sinne tar dock bara upp det fina och bra som hände 2021 här, Coronapandemi till trots!

Runstreak 91 dagar

Årets bästa träningsminne

Att jag kunde fortsätta att träna på bra trots att all träning skedde i hemmet eller i närheten av hemmet är fantastiskt, tycker jag. Det finns verkligen inga ursäkter till att inte träna. Det räcker med din egna kropp och rätt inställning!

Efter sommaren fick jag för mig att jag skulle testa att springa en Runstreak på 100 dagar. Jag lyckades nästa och landade på 91 dagars Runstreak. Detta på grund av att jag blev sjuk och fick feber efter löppass nummer 91. Jag är ändå nöjd och stolt över prestationen då jag tidigare bara sprungit sju dagar på raken som mest.

I vår tar jag nya tag och satsar på att klara 100 dagar i sträck då istället!

Läs om mina tips för att klara av att göra en Runstreak här och om Runstreak hälsoeffekter här.


Årets äventyr

Jag älskar alla våra äventyr med husvagnen och i somras var vi iväg på fyra olika semestrar med den. Den mest äventyrliga husvagnssemestern var den vi gjorde till Orust på Västkusten när vi köpte en Mustang cabriolet i Borås på vägen dit och sedan kunden göra härliga utflykter med cabben runt omkring på Västkusten under de knappa två veckorna vi var där.

De bästa äventyren - utflykt på Vindöns camping
De bästa äventyren - utflykt på Vindöns camping

Ett av de mysigaste äventyren där på Orust var den kväll när vi vadade ut till ön och besteg den. Ett stort och roligt äventyr för barnen och en mysig utflykt även för oss vuxna. Här har jag skrivit om det lilla äventyret.

Adria Adora 613 PK
Fika i husvagnen

Årets boost

Att vi köpte en sprillans ny husvagn detta år var en riktig boost för hela familjen. Vi älskade husvagnslivet med den gamla husvagnen, som var av en äldre årsmodell. Men med denna helt nya, lyxiga husvagn insåg vi att husvagnslivet kunde vara något helt annat. Som att åka runt i ett rullande lyxhotell!

Det njöt vi mycket av under sommaren 2021 och kommer garanterat göra igen under 2022.

Här kan du läsa mer om vår nya Adria Adora husvagn.

Vinterbada utan bastu - Karin Axelsson

Jag måste ju nämna alla kallbad under 2021 som en riktig boost för hälsan och välmåendet. I maj 2021 hade jag kallbadat i ett helt år och efter det har jag fortsatt med mina regelbundna kallbad.

Kallbad - Årets sista kallbad 2021

Årets sista kallbad på nyårsafton blev en fin avslutning på 2021.

Tjejhelg spahotell Tranås

En annan fin boost var att jag och mina tjejkompisar kunde ses för en tjejhelg på annan ort igen. Vi spenderade en magisk hösthelg på spahotell i Tranås. Så härligt!

Falkudden camping - solnedgång midsommar 2021

Årets vackraste

Det finns många vackra stunder att minnas från 2021. En av dem är den första kvällen på vår sommarsemester när vi precis hade kommit fram till Falkuddens camping i Dalarna där vi skulle spendera vår midsommarhelg. Den lilla sjön färgades helt orange av en magiskt vacker solnedgång och vi kände hur axlarna sjönk ner och att livet var fint.

Det var en väldigt fin inledning på en lång och härlig semester!

Årets projekt

Jag brukar ha med den här rubriken när jag summerar ett år, men just 2021 tror jag inte att vi hade så stora projekt. Vi rensade ur och strukturerade om i friggeboden på sommaren i och för sig, vilket var välbehövligt och väldigt skönt att få gjort.

Trädgårdsliv med Karin Axelsson
Trädgården i början av juni
Trädgården i början av juni
Vackra luktärtor på sensommaren
Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid kaprifol
Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid solrosor
Vårt lilla äppelträd

I övrigt har det mest varit olika små projekt i trädgården som passar in i denna kategori. Som jag älskar trädgårdslivet och att påta och fixa i växthuset samt i trädgården. Ser så mycket fram emot när trädgårdssäsongen 2022 drar igång!

Årets mysigaste

Precis som tidigare år sov jag och barnen utomhus i vår paviljong några av de nätter som var som varmast under sommaren. Så mysigt det är alltså!

Breakfast Bowl svenska bär - recept
Bananplättar med äppelkompott

Årets godaste

Det går ju egentligen inte att välja ut det absolut godaste från ett helt år. Men om jag ska plocka ut något vill jag lyfta denna magiska Breakfast Bowl med svenska bär och mitt samlingsinlägg med de godaste äppelrecepten.

mosterhjärtat

Årets firande

Att jag fick bli moster i november och barnen fick sin första kusin när min syster blev mamma för första gången var galet stort och så mysigt. Tänk att man kan ha så starka känslor till någon som inte är ens egna barn. Det visste jag inte innan! <3

Årets karriär

Under 2020 firade jag att jag var med i några webinars för första gången. Nästa karriärsmål för mig var att vara med i några poddar, vilket jag också var under 2021. Jag gästade Stjärnsäljarpodden i juni och På tal om marknadsföring i september. Så kul och verkligen något jag vill göra mer av!

>>> Här har jag skrivit om mitt karriärtips när det kommer till att lyckas karriärsmässigt. <<<

En annan karriärssatsning jag gjorde under 2021 var att öka min närvaro på LinkedIn och genom det driva in fler affärer till Pineberry, där jag jobbar som försäljningschef. Har lyckats riktigt bra med den satsningen och ser fram emot detta år med mycket LinkedIn-närvaro då med.

Karin Axelsson - Hon höll på att knäcka mig

Det inlägg som gick bäst för mig 2021 och gav mig ATH i både likes och visningar var detta om när en annan kvinna höll på att knäcka mig. Kul att det är uppe i nästan 55 000 visningar nu och det känns som att många har blivit inspirerade och stärkta av det!

Åre december 2021

Årets Åre

Mot slutet av året firade vi jul i vårt älskade Åre för fjärde gången i rad. Precis som jag såg fram emot i detta inlägg blev det en fin vecka med stugmys, skidåkning och vackert snölandskap!

Årets Instagram

I maj 2021 anlitade jag en Instagram-coach och fick hjälp att styra om mitt Instagram-konto. Jag gav det ett tydligare fokus och satte en färgskala att jobba med för min profil. Sedan dess har jag ökat antalet följare med ca 23%. Även om jag fortfarande har ett väldigt litet Instagram-konto känns det kul att få möjlighet att inspirera några fler där!

Ovan ser ni de mest uppskattade och gillade Instagram-bilderna under 2021. Här har du mitt fokus för kontot:

👩Mamma, fru, träningsfrälst
💪Här får du enkla träningstips
💙Passionerad kallbaderska
✨Peppar dig till att hitta vardagsglädje
🏆 Prisbelönt hälsoblogg

@karinaxelsson.se

Det var min årskrönika 2021 det. Inom kort kommer jag skriva om hur det gick för bloggen under 2021 rent statistiskt och om de inlägg som det gick bäst för. Efter det är jag klar med detta år och kan lägga fokus framåt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons